Over ons

En toen... Was er "Cleaning Division"

Op mijn 16de ben ik begonnen in de glazenwasserij als jobstudent. En al snel had ik de liefde voor het vak te pakken. Ik keek op naar de hoge gebouwen en wou eigenlijk niets liever dan werken op hoogtes en iets doen met voldoende variatie, geen gebouw is hetzelfde. Maar ik was nog jong en onbezonnen en had nog een hoop te leren.

Na mijn studies ben ik dan ook voor verschillende schoonmaakbedrijven gaan werken waar ik zowel als glazenwasser en schoonmaker binnen en buiten op diverse werkvelden ervaring heb kunnen opdoen, gaande van dagelijkse schoonmaak van bedrijven tot allerlei kleine- en grote opkuisprojecten van nieuwbouwrealisaties.

Tijdens het werken voor verschillende bedrijven heb ik me kunnen ontwikkelen en ontplooien in de sector. In de loop van de jaren heb ik verschillende efficiënte technieken aangeleerd naargelang de projecten, maar heb natuurlijk ook nadelen in de werking mogen ondervinden waarvan ik dacht dat ik het anders zou aanpakken.

Zo ben ik beginnen te dromen over een eigen zaak, waar ik zelf kan beslissen hoe ik mijn job uitvoer en welke kwaliteit ik aan mijn klanten geef. 

Uiteindelijk besloot ik om mijn diploma bedrijfsbeheer te behalen om kennis van zaken op te bouwen, dat ik nodig heb om mijn droom waar te maken. Dat gaf mij tevens ook het zelfvertrouwen om met mijn eigen project te beginnen. Nu mag ik trots zijn op wat ik heb bereikt met het oprichten van "Cleaning Division" een naam dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid met een oog voor detail.

Mijn doel waar ik altijd naar zal streven is kwaliteit met een uitstekende service tegen een betaalbare prijs.


Glenn Van Puymbroeck.